Om oss

Välkommen till en sida som ska gå igenom städning från grunden och på djupet. Vi som skriver har varit verksamma inom städbranschen genom hela våra liv. Vi vet hur man städar, vi vet vilka vanliga misstag som kan ske och vi vet hur man kan förenkla all städning – utan att tumma på kvaliteten. Det är dessa kunskaper vi ska dela med oss av här.

Vi vill ge dig tips, råd, tankar och konkret fakta om städning och där vi går igenom detta rum för rum. Hur städar man badrummet? Var börjar man städa i köket? Hur får man bort fula beläggningar från fogar? Kan man fräscha upp en diskmaskin på ett enkelt sätt? Allt som har med städning att göra kommer vi att skriva om.

Vi kommer även att skriva om professionell städning. Fler och fler tar hjälp med exempelvis hemstädning. Är det en bra idé och vad ska man tänka på när man väljer en städfirma? Genom professionell hemstädning så köper man sig värdefull tid att lägga på annat. Men, det finns även risker med att ta hjälp. Vi ska peka ut dessa och därmed göra ditt val lite enklare. Utöver detta så kommer vi även att skriva om flyttstädning, visningsstädning. kontorsstädning, byggstädning och all annan städning som finns. En sida om städning – av erfarna städare. Välkommen!