Kategorier
Flyttstädning

Flyttstädning gör livet enklare i Göteborg

Istället för att lägga ner tid på flyttstädning när man byter lägenhet i Göteborg kan man ta hjälp. På så vis får man mer tid över att pyssla i det nya hemmet.

Katarina och Mark hade äntligen byggt färdigt sitt drömhus utanför Göteborg. Nu kunde de börja flytta in och hade flera vänner och familjemedlemmar som skulle hjälpa dem att bära alla saker. Katarina kunde knappt vänta tills hon fick pyssla i det nya huset. Ställa allt på sin plats och välja nya gardiner och mattor.

Men allt skulle få vänta tills de var klara med den gamla lägenheten. Den skulle plockas ur och städas innan den kunde lämnas över till de nya ägarna. För varje dag som flytten närmade sig gruvade hon sig mer och mer för städningen. Det var bara så himla tråkigt. Särskilt att rengöra spisen och alla golvbrunnar och ventiler.

Flyttstädning var bästa beslutet

Det var med en stor tyngd i kroppen som Katarina tog sig ur sängen på flyttmorgonen. Hon ville verkligen inte städa, men hinkar och städartiklar var framplockade. Men först skulle de flytta saker. När allt var tömt och hon skulle börja projekt två fick hon en smärre chock. Väl tillbaka i lägenheten insåg hon att andra redan var där.

I lägenheten var städare i full gång. När hon frågade sa de att Mark hyrt in dem. Väl hemma i nya huset mötte hon maken som log stort och berättade att det hade varit bra pris på flyttstädning i Göteborg. Dessutom ville han njuta av att tillbringa tid tillsammans med sin fru i det nya hemmet utan städdistraktioner.